onsdag 16 februari 2011

att fika analogt



(tre analoga bilder från ett fika med my)
en sak jag funderat på lite är vilka ni är som tittar in här.
vad heter ni? vars bor ni? hur hittade ni hit? vad gillar ni? hur är ni som person?
jag skulle bli väldans glad om ni ville skriva några ord (gärna många) om er själva, om vilka ni är och så!

36 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag heter Josefine och bor i Jönköping. En liten filur som heter Qhristina Herbertsson nästan tvingade mig att läsa din blogg och sedan fastnade jag väl antar jag.. Dina bilder inspererar!
    Du är sjukt duktig. Keep on the good work! (:

    SvaraRadera
  2. jag är madeleine, jag bor i helsingborg egentligen fast mest i falköping ändå. jag kommer inte ihåg hur jag hittade hit, men det var inte särskilt längesen iallafall. jag tycker om fotografier och musik och second hand-affärer och höst och regn och sånt. och ja, du är himla duktig.

    SvaraRadera
  3. Jag är Evelina, jag bor, ja det vet du redan, och jag hittade hit genom, hm jag minns inte, faktiskt så började jag läsa din blogg redan lite innan vi lärde känna varann. Jag gillar en väldans många saker, men jag gillar att må bra och jag gillar när alla andra också mår bra! Hur jag är som person? Idag var jag busiiig :] Annars är jag både lite vimsig, målmedveten , lite töntig men också ganska djup, egentligen.

    Haha, något sånt där ;)

    SvaraRadera
  4. Jag heter Zandra, men stavar egentligen inte med ett Z utan med ett S. Fast nu har det bara blivit ett Z. Jag bor i Göteborg och hittade hit genom en annan blogg.

    Jag gillar; att fotografera, gå på konserter, skriva, resa och ja.. Att läsa.

    Det känns jätteskumt att skriva lite såhär om sig själv i ett kommentarsfält, men 75% av mig består av ett brinnande musikintresse och de resterande 25% är bara övrigt krimskrams, som att sitta här och skriva konstiga saker om sig själv till en främling vars blogg man läser.

    HEJ.

    SvaraRadera
  5. oj va fina bilder!!

    jag heter andreas och bor i sandviken. jag hittade hit genom en av dina kommenterar på någon annan blogg som jag har glömt namnet på. jag gillar sommar, festivaler, musik. jag är ganska rolig om man känner mig. om man inte känner mig kan man nog väldigt lätt störa sig på mig. jag är vegetarian och tillsammans med min emil. min favoritfärg är svart och jag är 184 lång! hihi

    SvaraRadera
  6. Hejhej, jag heter Rebecca och blev invigd av Qhristina (precis som personen ovan) och tja, jag tycker om att kika in på din blogg för det är helt enkelt mysigt med bilder vilket är lite variation. Dock läser jag inte många bloggar (mest de som qhristina tvingat på mig) så du borde väl känna dig utvald!

    SvaraRadera
  7. Erik Stubbfält heter jag, bor i Luleå.

    Jag är en rätt tyst kuf.
    Ingen särskild.

    SvaraRadera
  8. Sv:
    Angående min musiksmak. Hm. Mitt absoluta favoritband någonsin är Death cab for cutie. Sedan älskar jag Coldplay, Arcade fire, Anna Ternheim, The National, Noah and the whale, Explosions in the sky, Fleet foxes, Sigur Rós, Kent och många många fler. Enligt Lastfm är min musiksmak typ.. Såhär: http://www.lastfm.se/user/Zanruz


    Samma fråga till dig, för nu blev jag nyfiken på din musiksmak!

    SvaraRadera
  9. hejhej! jag heter Louise. bor i San Diego, lite längre bort än dom flesta andra kanske. Jag brukar läsa Anna's blogg, och på så sätt hittade jag hit :]

    jag är en tjej som tycker om att läsa texter som får en att tänka på saker och på sätt man inte visste fanns. jag tycker om kaffe, kanske lite för mycket för min egen hälsa. hehe när jag har tid för mig själv brukar jag tänka djupa tankar... jag tycker om foto, musik, och förstås underbara bloggar som din. du är väldigt begåvad!

    SvaraRadera
  10. vad heter ni? vars bor ni? hur hittade ni hit? vad gillar ni? hur är ni som person

    hejsan! jag heter Tilde och bor i Luleå. lade ju till dig på facebook på något knäppt sätt och hittade sedan hit, blivit lite fast sedan dess på grund av dina fina bilder!
    jag gillar enhörningar och (tack vare dig, tacktack!) Yann Tiersen. och tusen miljoner andra saker

    SvaraRadera
  11. ojdå, min kommentar blev lite konstig i början... jaja

    SvaraRadera
  12. Jag heter Rebecca, bor i en håla i västra Blekinge. du kommenterade min blogg och sen hittade jag hit, otroligt fint dessutom. Jag tycker om frankrike, franska filmer, att fotografera, fika, piknickar med fina vänner, havet, musik, analoga kameror, äldre tider än dessa tider. Jag vet inte hur jag är som person. kanske lite töntig och oftast fnittrig. Jag har enorma glasögon, det är väl så jag ser mig.
    Din blogg är oerhört fin.

    SvaraRadera
  13. tjejen i källaren17 februari 2011 kl. 12:50

    Om du vänder på mitt namn skulle det bli adnama. Jag bor ca 100 m från dig (eller jag vet inte, hur långt är 100 m?)i en världsmästar by med en röd bäck. Jag hittade hit genom att en liten fågel viskade i mitt öra att ellirk skrev en blogg på engelska. Eftersom den hette "awesome" var jag tvungen att titta in. Sedan kom en stor fågel (jag tror att det var en struts) och viskade i mitt öra att denna ellirk börjat lägga ut bilder på sin inte-så-engelska-blogg-längre. Dessutom skickade jag en brevduva till dig med meddelandet "ja, du borde skapa en blogg".
    Jag gillar MARKUS KRUNEGÅRD, stockholm, kvällspromenader, mysteriet på greveholm och att skratta. Som person är jag rätt så konstig. I alla fall för tillfälligt. Men egentligen brukar jag vara rätt så glad, tror jag.
    Du är bra du.

    SvaraRadera
  14. Jag heter Isabell men kallas Issa och är nitton år, jag hittade hit genom din fina vän Pauline, jag gillar min häst, min pojkvän, mina katter, att fota och att ligga under täcket och se film! Jag är glad,snäll, lite småblyg ibland och väldigt dålig på att göra läxor i tid:)

    SvaraRadera
  15. haha, jag tvingar de inte alls, jag har säger bara att din blogg är grym. jag låter helt störd när de skriver så :<
    förövrigt började jag läsa din blogg när du länkade den på bildagboken typ första gången.
    och som sagt du är grym!

    SvaraRadera
  16. Jag heter Nellie M-R (dubbelnamn vilket leder till att det blir två bokstäver och att jag kallas MR, mister). Jag bor i den fina fina studentstaden Lund nere i Skåne och hittade hit genom pauline (rememberpauline.blogg.se) som också är hur fin som helst. Jag gillar små saker från secondhandaffärer som man inte behöver egentligen men som är bra för att de gör en glad. Och så gillar jag.. musik! I massor. och sovmorgon.

    SvaraRadera
  17. Hej, jag heter Edith och bor i Västerås. Jag snubblade över din blogg för några månader sen och kände igen dig från nånstans, och efter lite funderande så kom jag på att vi var vänner på bilddagboken för några år sen, haha! Vi hade någon knäpp diskution om hur många elitsimmare som skulle behövas för att dra en finlandsfärja...
    Iallafall så fotar jag mycket på fritiden, målar och skriver och är allmänt överkreativ, och jag avgudar dina foton!

    SvaraRadera
  18. Linnea heter jag, femton år och bor i luleå. Längtar till Stockholm eller göteborg. Och Paris. Gillar Håkan Hellström och Ola Salo och massa annat musikfolk, te, p3 och sommarnattspromenader. Och rätt mycket mer.
    Såg att min vän Tilde lagt till dig på facebook där jag hittade din blogg, typ. Vet även vem din vän Josefin är, vi var på samma sångkollo för ett par år sedan.
    Jag blir inspirerad av dina bilder så fortsätt fortsätt fortsätt med vad du gör, det är fantastiskt. Inte bara din blogg utan även du verkar vara mycket fin, kram!

    SvaraRadera
  19. jag heter anna & bor långt upp i sverige bland skogar i en alldeles för liten stad, hur jag hittade hit till din blogg kan jag inte riktigt hitta i minnet, men jag har då varit här ett tag & tycker du tar förfärligt fina bilder. jag gillar mat, skratta,ugglor, mina vänner & musik. hare gott!

    SvaraRadera
  20. SV: åhå,umeå som är staden som vi här ibland rymmer till för att få fly från våran egen lilla stad som ligger ungefär 12 mil från umeå. lycksele lever jag i minsann

    SvaraRadera
  21. Namnet är Felicia och jag bor i Linköping. Hur jag hittade hit vet jag inte riktigt.. Men jag hade tråkigt en helg och letade efter inspration och nya, intressanta bloggar. Men jag kan berätta varför jag är en trogen besökare. JAG ÄLSKAR DINA BILDER! Så enkelt är det. Jag vet inte riktigt vad det är men de är bara helt otroliga.

    Själv är jag en tjej på 15, snart 16 sommrar som lever för fotandet och musiken. Jag älskar också allt som har med Frankrike att göra! Jag är blyg men om man verkligen lär känna mig märker man att jag en ganska galen tjej.

    SvaraRadera
  22. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  23. Jag heter Sandra. Jag bor i Tranemo som är en by exakt fyra mil sydost om Borås. Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade till dig faktiskt, vet bara att jag blev glad i alla fall. Jag gillar The Mighty Boosh (eller ja, älskar snarare), Mumin och allt som är sött och som går att äta. Jag har lite svårt att beskriva mig själv som person men jag är väl.. charmig på mitt vis. Sprallig och glad är jag oftast också. Just nu spenderar jag mitt lov med att åka hem tidigare från Stockholm och istället ligga hemma och hosta så jag är inte så glad och sprallig just nu men. Adjö och så, du är fin faktiskt. Dragspelspojken.

    SvaraRadera
  24. Åh, vilka härliga och varma bilder. Jättefina! :)

    SvaraRadera
  25. alltså christoffer den där första bilden var huuuuur fin som helst!! alltså zomg.

    kan väll svara på frågorna också, heter anna, bor i coola dansbandstäfteå. Hittade hit...vet inte? Du kommenterade min blogg någon gång. och jag gillar längdskidor<3 hehe, fotboll, att fota, att rita/måla, att sova, att äta gott, att ta det lugnt bara.

    som person är jag väll...lite seg. Faktiskt lat, förutom när jag tränar då(älskar), sen så är jag blyg och lite konstig. Alltså jag vet inte, kan inte skriva om mig själv.

    SvaraRadera
  26. Jag heter Johan Hellquist, är tretton år och bor i lilla Gagnef. Är en glad tjomme. Även om det inte märks alltid i min blogg. Mycket av det som skrivs i min blogg är ironi.

    Hittade dig på bilddagboken, Sedan klickade jag mig vidare till din blogg och efter några månader var du min favoritfotograf och lite av en idol.
    Just för din stil, dina bilder som är alternativa och inte fotografiskt tänkt perfekta. Utan dom är perfekta på sitt egna vis.
    Just din fotostil är inspirerande.

    Thanx for me!
    keep up the good work!

    SvaraRadera
  27. Vad roligt att du tittat in på min blogg, hihi!
    Men du är så sjukt duktig på att fota så det blir nog inga problem att blir klart med fotouppgifterna :)

    SvaraRadera
  28. Hey, jag heter Vilma och bor i Stockholm.
    Jag hittade hit för cirka fem minuter sedan, genom en kommentar du lämnat på en annan blogg.
    Jag gillar:
    -min säng (för i den kan jag bo när livet blir lite för mycket)
    -att dricka te
    -musik (bon iver, the national, beirut, beach house, bo kaspers orkester, kings of convenience, mgmt, mumford & sons......) http://open.spotify.com/user/coolbrud
    -att resa, fota, spela kort, skriva och så gillar jag mina vänner. väldigt mycket.

    som någon kanske räknat ut så är mitt liv rätt händelselöst för ögonblicket, eftersom jag har tid att ge en lite för lång utläggning om vem jag är till någon vars existens jag varit medveten om i (snart) tio minuter.

    som person är jag mig själv. enbart. men jag lever lite dekadent just nu, och faktiskt så vet jag inte riktigt vem jag är... (haha) och det är väl numera allmänt känt.
    jag ska lägga till din blogg i favoritmappen nu. tjah

    SvaraRadera
  29. Hej Christoffer. Jag kom på en grej, jag skulle nog vilja lära känna dig. För du verkar vara väldigt bra och en sån där person som jag skulle tycka om. Typ. Känner mig lite dum som kommenterar det här men har tänkt på det lite idag och det är så jag känner så.

    SvaraRadera
  30. åh jag kom på att jag bara har sagt hur mycket jag tycker om dessa bilder, inte skrivit, så jag skriver det här och nu: JAG DÖR VA FINA BILDER KRILLE.

    och så kan jag juuuu svara på det alla andra har svarat på också: Jag heter Pauline, bor på sandbacka och hittade hit genom att.. jag tror det var efter att du hade kommenterat på min blogg, och så klickade jag in och såg att du var den där jätte trevliga personen i min parallellklass. jag tycker jätte mycket om kläder, att gråta till fina filmer, lyssna på musik, skratta och göra andra glada.
    som person är jag nog.. hmm.. inte speciellt blyg men heller inte jätte utåtriktad. Jag har alltid väldigt höga krav på mej själv jämt och hatar att misslyckas och så tänker jag väldigt mycket också.

    SvaraRadera
  31. chacha heter clara, bor i stockholm och jag kommer inte riktigt ihåg ur jag hittade hit, men jag blev ganska så glad, för du fotar så fint. tycker fasansfullt mycket om musik (håkan, kent, winnerbäck, the knife, krunegård, crystal castles, the ark osv), vakendrömmar, pastellfärger, kläder, frankrike (trots att jag aldrig varit där), runda solglasögon, sommar och vår, gamla tunnelbanor, och sen så verkar mitt humör styras efter antalet kommentarer jag får!

    hejhopp nu vet du lite mer om någonting

    SvaraRadera
  32. Hej!
    Nu kanske jag är lite sent ute… men jag har funderat lite på hur man skulle kunna svara på frågorna du ställde. Dessutom så har alla andra här ovanför skrivit så fint om sig själva så jag visste inte direkt vad jag hade att säga. Men ja, jag tror jag fått ihop något slags svammel nu. ;)

    Det är ju enkelt att dra all grundfakta. Jag heter Amanda (men mina närmsta kallar mig ofta för Määndy). Jag bor 5 mil norr om Umeå men har även en egen lägenhet inne i stan. Jag fyller alldeles jättesnart 18 år och tycker om att spela fotboll, åka longboard, hänga på caféer och skriva texter och poesi (men dem får nästan ingen läsa). Jag gillar också att titta på stjärnhimlen, träffa nya människor, bläddra i fotoalbum, skratta och höra när folk ger spontana värmande kommentarer. Men jag gillar inte att ta beslut, tvingas avstå en träning eller när den fina boken man läser tar slut.
    Ja, det är väl den enkla faktan. Vem jag är som person är en lite svårare fråga, eftersom jag än inte riktigt lyckats lista ut det än.

    Några beskriver mig som social, positiv och ambitiös, andra beskriver mig som tokig, rolig, lite galen och samtidigt finulig. Själv skulle jag nog säga att jag är ibland alldeles för omtänksam, väldigt grubblande och hemskt hemskt hemskt rädd för att säga/göra fel.

    Dig hittade jag genom någon av våra gemensamma vänner för något år sedan och jag brukar kika in lite då och då. Du har nog hört det miljontals gånger redan men du är hemskt duktig på att fota. Du lyckas liksom göra den gråa vardagen lite extra fin genom dina bilder :) Dessutom så verkar du så himla glad och trevlig de gånger man får skymta dig i korridorerna.

    Haha, oj.. blev lite längre än jag tänkt mig. Fast i och för sig så är det lite klurigt att sammafatta en människa på några få rader. Så ja, nu vet du lite mer om en av dina läsare.
    Ha ett trevligt lov nu. Kram! :)

    SvaraRadera
  33. jag är en 48årig glad gubbe med barnbarnsbarn som brukar mata mig, annars är det festa som gäller! bor på stureplan, bodde innan på vasaplan men jobbade mig uppåt genom att sälta tidningen vasaplan och senare faktum här i storstan. brukar kika över folks axlar då dom läser din blogg på sig iPhone.

    PUSSSSSSSSSSSSSS <3

    SvaraRadera
  34. jag vet inte riktigt vem jag är egentligen. men:
    jag heter tove, jag bor i göteborg och fyller sexton år om fyrtiotvå dagar. jag hittade hit genom någon annans blogg för ett tag sen. allt som är prickigt tycker jag är fint, jag gillar att skriva (men jag vågar inte visa det jag skrivit för någon). sen tycker jag också om, att fotografera, gå på festivaler, få brev, spela cello, regn, te, secondhandaffärer, fina klänningar, konserter och hösten. och musik såklart. som person är jag nog glad oftast, eller även om jag är ledsen så visar jag inte det, så folk tror att jag är glad hela tiden.
    ps. din blogg är hur fin som helst, och dina fotografier också. ds.

    SvaraRadera

skriv något trevligt!