tisdag 5 juli 2011

några ord

nu är det endast några dagar kvar av vår fantastiska resa.
skulle inte ni vilja berätta något, vad som helst, som jag kan läsa när jag kommer hem?
det vore hur bra som helst.

13 kommentarer:

 1. åhhhhhh. ser fram emot bilder!!

  att jag åker till prag på lördag är rätt så fint.sen att jag fick hem min ziperall idag så nu sitter jag i den på golvet jämte våran söthund ((:

  SvaraRadera
 2. att jag just är hemkommen från peace and love och det var supergrymt. slår dock inte emmaboda som jag åker till om sisådär 22 dagar.

  plus att jag måste säga att du har grymt snygg stil!

  SvaraRadera
 3. Jag har redan haft sönder den blåa kameran. Den är dock tejpad så förhoppningsvis fungerar den.
  Kom hem, kom hem. Let’s hitta på något nästa vecka?
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Jag kom hem från peace&love i förrgår och jag har fått världens förkylning. Ligger i soffan, äter massa gott och tittar på film. Ganska fett.

  SvaraRadera
 5. jag vill ha ett vykort!

  SvaraRadera
 6. your photos are always so amazing! :)

  SvaraRadera
 7. Du är lite saknad! Om några dagar åker jag iväg till Vimmerby och Hultsfred. Jag känner på mig att det kommer blir rätt så bäst.

  SvaraRadera
 8. Tacktacktacktack tusen åter tack för det fina vykortet! Jag blev så glad och överraskad!

  Detta hände i maj nån gång. Du vet han läraren jag sa förut jag var kär i?
  Jag hälsade på honom där på skolan han jobbade på då. Han såg så uttråkad ut och när han fick syn på mig sken han upp som en sol och sprang fram och kramade mig hårt.
  Han sa då till sin kollega att jag var hans bästa elev nånsin, med stolthet i rösten. Och så frågade han mig hur gick det för mig på gymnasiet och såg så ivrig ut och ville veta allt.
  Han är inne ofta nu på Facebook. Ska jag kanske fråga honom om han vill ta en fika med mig en dag?

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 9. hejhallå! jag har läst din blogg i några månader nu och den är så fantastiskt fin och du verkar också vara en trevlig människa.
  har inte kommenterat tidigare för det har känts konstigt när jag inte haft någon blogg själv. men i alla fall: jag längtar efter att se bilder från er tågluff, och är inte lite avundsjuk på er för att ni får åka ut och se så mycket av Europa med världens bästa färdmedel. får trösta mig med att London väntar på mig.

  SvaraRadera
 10. Aaah, jag är så otroligt avundsjuk på dig då du får resa. För exakt ett år sedan var jag i Brighton och spenderade min sommar. Bästa tiden någonsin. Jag vill ha pengar så jag kunde göra det oftare. Njut och lycka till!

  SvaraRadera
 11. Du är världens bästa, och vi kommer ha det så himla bra när vi kommer hem också. Även om inget slår de här veckorna. Just nu sitter du bredvid mig i en våningssäng och äter en banan och vi är helt slut i benen för vi har varit på världens längsta promenad. Och Herman svär för att han spelar bubbles. Nu kommer du minnas det här när du är hemma. Också kan du gärna ringa mig nu om du vill, finis.

  SvaraRadera
 12. Hoppas att er resa har varit jätterolig och fylld med spännande göromål! Ser fram emot bilder.

  Jag satt för exakt två år sedan på tågstationen i Prag och hade högläsning för mitt resesällskap ur Tärningsspelaren skriven av Luke Rhinehart(George Cockcroft)medan vi väntade på tåget som skulle ta oss till Venedig.

  SvaraRadera
 13. Jag kan berätta att jag fortfarande bor i umeå
  det är slut mellan mig och andreas
  och att det vore roligt att ses någon dag när du kommer hem!

  SvaraRadera

skriv något trevligt!