torsdag 30 augusti 2012

FLYTT TILL OSLO

 om ungefär en månad ska ANNA

 PAULINE

 MATILDA

 SARA (tyckte denna bilden var bra så jag snodde den från dig hanna, hehe)

och så JAG (också denna bild snodd från hanna) packa väskan och flytta till....

... NORGE och OSLO!

det är rätt galet egentligen, och även om jag är lite nervös ("kommer vi få jobb/lägenhet??" osv osv) så är jag mest OTROLIGT TAGGAD!
jag vill testa på att ta eget ansvar, fixa jobb, upptäcka nya miljöer, träffa massa nya människor, vara med om äventyr och samla på mig en massa erfarenheter!

nu undrar jag om ni som flyttat dit, ska flytta dit eller till och med redan bor i norge/oslo har tips och råd angående vår flytt dit?
det vore jäkligt uppskattat, takk på forhånd!!
______________
TRANSLATION: in about a month, me and my friends above will pack our bags and move to oslo and norway! 
our reason for moving is mainly work, but also discovering a new area, meeting new friends and learning to take responsibility for yourself. 

I would highly appreciate it if you who have been living in norway/oslo, are about to or are living there right now could give us some tips, advice and "good-to-know"-things before we take the train down there!!

jeg ønsker dere alle en fin kveld!!

5 kommentarer:

 1. åhh oslo är typ världens bästa stad!! min bror har bott där i massa år så jag hört många fantastiska berättelser därifrån. har själv varit och hälsat på där tre gånger och haft det himla fint. mitt bästa råd är att planka på tunnelbana och buss för ingen kollar och då sparar man jäkligt mycket pengar(vette fan vad dom har för system men min bror har blivit tagen 1 gång på 5 år så fett värt), häng i grünerløkka för där hänger alla hipsters och bästa ställena att gå ut på finns också där, var bered på att allt är svindyrt och ähh jag vet inte, har ju aldrig bott där men jäkligt najs är oslo i varje fall. tror ni kommer att trivas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh, tusen tusen tack för alla tipsen hörru!!

   Radera
 2. men COOL TJEJ syftar på bild nr 2 hhehehe

  SvaraRadera
 3. Åh jag vill också flytta till Norge efter att jag gått ut gymnasiet!

  Kolla gärna in på min blogg om bla. mode. Puss

  SvaraRadera

skriv något trevligt!