onsdag 9 januari 2013

gott nytt

nu är det ju 2013 och jag hade en jäkligt trevlig nyårsafton i eriks grymma lägenhet + balkong som såg ut lite som ovan!!
dagen efter tog jag flyget söderut och nu sitter jag åter här i oslo.
jag har dock bestämt mig för att ha en riktigt jäkla kul vår här i den norska huvudstaden med många trevliga bekantskaper så om någon av er bor i oslo och vill hitta på någonting någon gång kan ni ju slänga iväg ett mail eller skriva en kommentar eller nått!!
______________
TRANSLATION: some pictures from my new years eve-celebration! 
the day after I went back to oslo + work work work. 
BUT, I've decided to have an awesome spring here in the norwegian capital city, so if anyone of you are living in oslo and want to do something sometime, just let me know!!

2 kommentarer:

  1. Hei! Har lest bloggen din i noen måneder nå, så fin! Du har et så bra øye for det fine i hverdagen! Jeg er også temmelig ny i Oslo og har også bestemt meg for at våren må bli spennende. Så i fra om du vil ta en kaffe en dag! Oslotips: Det åpner en fotoutstilling på Popsenteret i kveld som jeg tror blir fin; om punkscenen i Oslo på 80-tallet (https://www.facebook.com/events/459672490747517/)

    SvaraRadera
  2. Tja, jag håller på med pa100 atm och undrar hur du gjorde för att få din fotobok tryckt, vars du vände dej osv, för jag letar tryckeri till min diktsamling just nu och är rätt lost. Mucho tacksam om du skickar ett svar till min blogg :) / Jenny Wikman

    SvaraRadera

skriv något trevligt!